Ligga i sängen och äta praliner

Kians fröken tyckte jag skulle ägna mig åt det! Nog för att jag ÄLSKAR praliner och min säng men har inte ro i kroppen att sitta/ligga stil så länge! Vill ha mycket att göra och vill att det ska hända saker!
Men när man har feber så orkar man inte så mycket så skickade ut man och barn för att få en lugn stund!
Det är baksidan med en graviditet. Immunförsvaret existerar inte längre. På 2 månader har jag fyllt på kvot som Christian sa. Det är förkylningar som avlöser varandra, magproblem och hjärtklappningar med yrsel och andningsvårigheter. Kanske är ett sätt för kroppen att säga att varva ner, du bär på en till! Men har alltid fått höra att gradiveten inte är en sjukdom och försöker istället överprestera för att... Ja varför...?
Nåväl. Längtar tills du kommer så jag kan studsa igen och ha massor att göra som jag orkar och tycker om att göra...

Sov sylt...


Trevlig helg....?

Inte bara en sjukling utan två här hemma! Mor och son under filten!!:(
Ångest ångest ångest...


Ny frisyr ny hårfärg

Så kom tessibess över igår och gjorde mitt hår fiiiiin fint!! Lite häftig effekt!


Ajkia

Jaaa det var ju en trevlig välkomskommite min fina vicky fick!! En spyendes Ella som inte hann parkera bilen utan fick stå vid infarten och kalva som en gris! Åhhh hade ju inte ätit något så fick ju bara upp galla :(
Nåväl vi Fick en mysig frukost stund iaf! Och söta Jackie åt på allt hon kom åt, ja även servetten! Vi shoppade loss på Ikea och hitta en massa saker till celines pyssel! Hon blev superduper glad åt hyllan med allt nytt pyssel hon fick! Sen blev det fika! Åhhh namnamnam!! Tiden gick alldeles för fort och sen va det dags att ta adjö från fina flickor och ellut att sätta sig i frisörsalongen! Blev supernöjd!! Håret känns friskt och härligt!
Nu väntar jag in nästa fina som ska fika/mysa/färga hår /tjuttra/äta och ha det underbart en stund!!
C ya!


Mysig em i kolmården

Igår styrde bilen mot Sandra och Alice! Och så fina tjejer!!åt ihjäl mig på goda smörgåsar och prata som aldrig förr och tiden sprang iväg! Hade det supermysigt! På vägen hem var det hällregn!! Tycker verkligen inte om att köra på motorvägen i regn! Men hem kom vi! Fast först skulle jag handla smör,det var slut så jag storhandalde! Kom hem med allt... Förutom smör! Smart där!!
Bad Celine hämta 5 äpplen och när hon kom tillbaka så frågade jag om hon såg vad de hette så vi kunde Scanna in dem! Jaa granny shit hette dem!! Haha jag dog! Gjorde dem bakom Celine oxå! Min Celine är den bästa Celine!!


Tog fram en påse

Och hittade kläderna Celine hade med sig hem från sjukhuset för 8 år sen då snobben var väääldigt populärt! Och bodyn kian fick som komplement till celines gamla hemfärdskläder! Nu ska jag bara hitta nya strumpor eller så så ska vår nya oxå få åka hem i den kläderna!
<3


Olagligt trött

Zzz
Sover dåligt om nätterna men lika bra att vänja sig! Är ledig idag med och det är så skönt då kroppen får mer ont för var dag som går!
Men idag ska vi på utflykt till Kolmården! Ska bli mys! Träffar inte töserna så ofta som jag vill så då tar man tillfälle i akt till alla tillfällen ;)
Nu tjatar kian om att se "dumma dej" och mamma ser en chans till att vila!
C ya ;)


Lycka!!

Efter en besvikelse igår på US så fick jag en ny chans imorse och allt gick som på räls! För oss är du inte längre "den" utan har blivit verklig!
Tårarna som rullade går inte att beskriva hur mycket lycka det va! Inte för att du är just av ett kön utan för att du blev en bebis på riktigt! Det blir mer verkligt när man får en definition på en människa! Finns inget genuskönslöst samhälle! Vi är pojke/flicka och så ska vi betraktas!!

Välkomen till den tokiga familjen du lilla fina!!


Tröttisen

Och nervös!
Pirrar i magen! Varför vet jag inte..? Ungefär som på Liseberg och man ska åka berochdalbanan för tusende gången men likt förbannat så kittlas det i magen!!
Miiiih!


Andnöd

Tror järnbristen gör sig påminn då och då. Idag hela dagen!
Legat på soffan och sovit hela dagen! Lite svårt att andas och yr. Tar tabletter men vi får se hur det går!
Imorgon är det dags för andra ul och jag hoppas att vår lilla vill visa vem det är!
Så vi kan komma överens om namn!
Colin är vi båda överens om! Men eftersom jag är nästan helt övertygad om att det är en flicka så är vi inte överens om tjejnamn! Jag tycket Iza och Christian Nike. Vi får se!
Eftersom mor är trött och far ja han vill inte laga mat så var vi onyttiga deluxe och tog macdonalds! Blev dock inte mätt! Mummel.. Men man kan ju inte överdriva sitt konsumentintag ;p
Förhoppningsvis lyckas vi få ihop ett gäng som åker till ullared i november!! Hoppas hoppas!! Bra innan jul med klappar och köpa till vår nya!

Nehepp! Ska kolla vad storasyster gör med lillebror, han kommer ner med både tatueringar och andra konstigt!
Lite Suddig men han har hemmagjorda örhängen! En tia för kreativiteten hos syster!


Att vara dotter till någon

Kanske inte har samma mening för alla. För mig just nu handlar det om min dotter istället för att jag är någons dotter. Jag är inte mina föräldrar men min dotter är jag! Kommer aldrig att ge upp något bland det finnaste något som getts till mig! Hur kan jag?
Mitt träd börjar med mig! Jag ger dem allt!
Ibland viill jag gömma mig ibland försvinna när jag upplever saker. Men kan inte ta ansvar för vad någon annan gör,oavsett om det är så pass nära. Så är det!
En väldigt kär vän på minner mig ofta att vänner är familj man väljer själv! Och jag har valt en udenrbar familj!
Det bästa är att man får udnerbara svärisar på köpet! utan vissa av dem så vet jag inte vad jag gjort!
 
Nåväl,jag har alltid tyckt om att blogga men ibland händer saker i ens iv som gör att man tappar stinget.
Men jag hoppas det är tillbaka igen.Jag vill,så spännande saker som händer att jag bara vill spricka.
 
tänk att vi åter igen får uppleva att bli föräldrar!När jag ser knoll och tott springa omkring här så blöder mitt hjärta. Lillebror gör allt som storasyster gör!
Tänk när de två växer upp. Barn är så fantastikst underbara.
Dock så sviker ju kroppen men det går nog!Sista knycket.det klarar vi!
 
Nu testar vi igen...?
 
 

RSS 2.0