Panodilen tog slut!

Feber huvudvärk och allmänt hängig. Så har dagen varit! Celine har tagit hand om mor och kian har varit extra snäll. Mor tog dem till mc då hon inte orka laga mat!
Men
Panodilen tog slut! Så fick åka till ikano och köpa mer samt hämta ut mina andra tab som ska hjälpa mot smärtan.
Kunde ju inte låta bli att gå in på kapphal! Blev en ny body och en klänning till tösabiten! Har tvättat upp kläder nu och ...Var kom alla kläderna ifrån..? Trodde jag inte hade något i tjejformat men uha.. Var ska allt få plats..?;)


Lördagsmys!

Helgen började verkligen inte bra! Allt som kan gå fel gick fel. Misslyckades med två chokladkakor! Vilket typ aldrig händer! La ihop kaka på kaka och la glasyr på saken och den blev uppskattad endå!

Kvällen fick ett underbart slut då färden gick till Jennie! Bubbel frukt och nötter stod framme och söta Joar bjöd på godis! Sen fick jag sååå gudomligt god mat!
Sluta inte där!
Blev ansiktsmask och nya naglar med nagelförsterkning! Va en härlig må ta kväll!
Och Joar.. Jag dör vad söt! Vissa saker som kan komma ut ett barns mun... Aj löv it!
Tack underbara Jennie för kvällen!! Somnade som en prinsessa!!


Men vad är det för fel?!?

Läste en recension om den nya tingeling filmen. Hon frågade Disney hur hon skulle förklara för sin 3,5 åring att man inte kunde klä sig i kjol i den kalla vintern då älvorna sprang omkring i kjol i filmen. Då frågar jag mig som är uppväxt med lilla sjöjungfrun och beanard och bianca och många många fler .. Trodde jag att man kunde leva under vattnet och prata med djur..? Förmodligen men det innebar inte att jag klädde av mig naken satte på mig snäckskal och hoppa i vattnet. Testade jag att borsta håret med en gaffel!? Absolute. Testade jag att rida på en fågel? Nej.. Trodde jag att träpojkar kunde bli riktiga pojkar och bli svalda av valar..? Förmodligen! Men man behöver fantasi som barn! Varför ska vi ta ifrån barnen allt..? Vi ska göra realistiska barnfilmer som gör att de förstår att alla inte har något kön! Inga talande djur se för Guds skull inte lejonkungen! Tänk om du tror att vårtsvin är ljusbruna med svart tofs och bara fiser på savannen!
Lägg ner
Lägg ägg
Och slappna av!
Barnen blir inte korkade sjuka invalider av att se tingeling springa omkring i en löv kjol mitt i vintern...


Home

Vilken god mat det var ikväll! Härligt och träffa alla Goa arbetskamrater igen! Var jätte skoj! Andreas Johnsson sjöng sig svettig och jag stod med mitt plakat ;D haha! Dock så orkar inte kroppen så mycket så blev tidig hemgång men man ska väl gå när man har som roligast..?;)
Mys dag! Dock så hamnade jag k världens snöoväder och såg inte ett skit på vägen!!! Scaryyyyy!!!


Ut och svira

Ikväll blir det kommunfest med mat och Andreas Johansson! Ryktas om minipajer och kyckling spett! Om nom nom!!


Hon han hen höns

Börjar bli trött på hetsen om ett könslöst samhälle. Män och kvinnor är anatomisk olika byggda. Dem födds som olika individer som alla ska få klä preciiiis som de vill! Jag har en HON och en HAN till barn.. Celine har jag alltid klätt i rosa fjings för jag älskar det! Hon har varit min dock, för att citera henne när hon va tre:" men mamma de inte mina skor dem är inte rosa!" Ja inte fasiken är hon flickig för det idag! Hon är mer pojke och bryr sig inte ett skit om att jag klädde henne i rosa när hon var barn.
Kian kom in till familjen där det bara fanns tjejsaker att leka med. Han älskar motorer nu. Inte för jag vet var det kom ifrån för varken mor eller far gillar det. Varför då da..? För att de är olika individer! Men att börja göra saker könslöst kan göra mig irreterad. Behöver ju inte göra dem förvirrade..? Vem är jag? En pojke i klänning? Självklart ska alla ha lika lön osv absolute men vi har SNIPPA och snopp och olika omklädningsrum ! Hemma byter C däck och jag bakar kaka men kian bakar oxå! Lägg ner hetsen så kommer nog värderingarna föras över endå!
Nu ska jag stryka en skjorta till kian som han ska ha till dagis på fredag !

Kackel...


Glad :))

Mama-in-crime gav en rolig nyhet!! Me so happy!;)


Tisdag

Och bumbibjörnarna rullar på tv:n! Jag och kian ska baka drömtulltårta idag! Sen ska Celine till dansen och farmor kommer och Christian ska spela innebandy! Phef mycket att stå i denna tisdag! Men bra att fylla dagarna så det går fort :)
Fast idag vaknade jag av att jag hade en morr morgon! Tycker inte om dem dagarna för allt brukar gå fel då!
Önska mig lycka till ;p


Ibland gör det ont...

Ibland vill man få ur sig så mycket. Detta blir nog ett sådant inlägg...
För över ett år sen blev jag osams med en av dem som står mig närmast. Orsaken? Jaa idag så är det en fjäder som blev en höna! Vi båda sa och gjorde nog saker som vi båda önskar aldrig hände.. Men eftersom hon stod mig så nära så gjorde det så ont och allt mer som tiden gick så blev smärtan mer och mer stark och båda två fick svårt att säga förlåt.. Ett litet ord med så kraft fullt och svårt att säga.. Att släppa sin gard och inse att man gjort fel.. Vi tog.. Eller vi.. Hon snarare skrev ett sms om saknad till mig och det gjorde så ont att jag föll i tårar och kontakten togs upp igen. Men tiden går fort och mycket hade gått förlorat under denna tid och sådant gjorde ont.. Klok som hon är sa hon att man ska inte se den tid man missar utan den tid man kan få istället! Och hon har så rätt! Vi ringde.. Vi prata och det var som tiden stått stilla mellan oss. Vi var botox och kattröv (internt dåligt skämt ). Och jag är glad att vi finns i varandras liv igen för livet är för kort med ilska och vi båda vet vad som skett förlåtit och gått vidare. Jag saknar dig och du är beroende framkallande! Vi har lång historia som vi kunde skriva bok om/av och magmuskler kommer alltid fram efter ett samtal från dig! Så även om året var jobbigt fyllt av tårar så är tårarna torkade och kinden tvättad och Karlsons klister råder på allt..

Just so you know.. Alltid i hjärtat..


Lunchdate

Idag var jag nere på stan,vilket inte händer allt för ofta! Där mötes jag av Emelie och hennes lilla goding Arvid! Så ubersöt! Nu får min bebis se till att växa till sig så jag får en till liten goding att hålla i min famn!
Hade en trevlig lunch på ghingis :) tiden gick alldeles för fort!
Annars tog det på mina krafter så jag har vilat hela dagen. Sen ska jag maa med chai latte och morotskaka när barnen har somnat fniss ;))

Åhhh fick ju en bild av Jennie! Vet inte hur gammal den är men gissar -04? Ha ha som Jennie sa; varför hade hon satt in den i ett fotoalbum ?;) jag tycker vi är skitsöta iaf ;))


De kom de såg de tog


Underbara lugna helg!

Fredagen började lungt med lite shopping till mina små barn! Sen lite te med mama-in-crime!
Barnen har inte sovit hemma inatt och igår kväll såg vi på en film så jag skratta så jag nästan kissa på mig ;) sen AFV och tårarna fortsatte där! Slutade dock inte skratta förän elva lr så för jag och Christian skulle ta ett bad... Sagt och gjort! En valross och Christian... Blir nog inga fler bad tillsamans förän tösa är född! Ja jisses!
Idag blev det lite bak innan barnen kom, morotskaka och drömtulltårta :) Petra fick rulltårtan och vi smaska i oss morotstårta när vi kom hem! Mys!!
Nu ser jag fram emot en härlig ny vecka som har lite roligheter med sig!


Hormonerna flödar över

Har kommit på en ny plan nu. Nya mål som jag hoppas kroppen klarar av och som jag känner mig nöjd med.
Dock så för var dag som går så känner man ju av det men "bara" 120 dagar kvar! Tänk att skatten har funnits i magen 160 dagar!

Dock när jag satt och såg på vh1 så kom funs some nights video upp och jag känner hur tårarna sprutar, sen kommer goodbye My lover och näsduken var ett faktum!

Kian får vara på dagis nu nästan samma tider som jag skulle vara föräldraledig. Han får vara heltid men har jag skapat dem så ska jag ta hand om dem! Fast jag vet att kroppen säger ifrån så känner jag att jag står inför ett dilemma. Men han ska ju vara 15 timmar sen när bebisen kommer och nu är han 20. Det funkar. Får han ut stimulans och sociala kontakter och endå få vara hemma hos mor som saknar honom massor!
Celine har ju skolplikt så hon måste ju vaa iväg! Det gör ont att de måste vara ifrån fast sådant man måste lära sig antar jag.. Bit för bit lära dem stå på egna ben!

Snörvel...


Gick inte längre

Igår sa kroppen stopp! Jag kan inte jobba längre! Och mitt hjärta gråter! Har verkligen försökt!
Men insåg att jag inte fungerar i det jobbet jag har!

Efter ett långt och varmt bad ( och många tankar) så åkte jag lite mer glad till oriflame och såg en lansering! Supermysigt!
Dock på hemvägen när jag släppte av mama-in-crime ( som har fått världens finaste baby mage) så kröp den en dinosaurie spindel på bilen! Trodde han skulle krossa bilen!
Tessan såg skrek och försvann ha ha ;)
Åkte hem parkera bilen utanför, ringde min Christian som fick mörda spindeln innan jag vågade ta mig ut! Och den muppen satt kvar efter en resa på 70km/h iiiiiiii


Mysmorgon

När solen äntligen lyser kan man ju inte motstå en morgon promenad! Solen sken och det var inte alls kallt så blev en härlig skogspromenad! Sen blev det hem och dammsuga! Så nu sitter jag död i soffan. Inte mycket kroppen klarar av längre men är glad för det lilla!

Pluttan rör sig så otroligt mycket i magen nu! Börjar lära känna henne och hennes mönster när hon är vaken och när hon sover! Ibland leker hon fotboll med kisseblåsan. Min lilla tös! vi har nog kanske kommit överens om namn !
Vi får se ;)


Endast tomten är vaken...

Blev sovmorgon imorse! Nog för att kian satt 06:20 och frågade om jag var vaken men han somnade om och vaknade 08:20!! Ovanligt! Både mamma och pappa blev trött av sömnen ;)
Dagen har gått så fort! Van att vara vaken från kl 6.
Åt en härlig lördagsmiddag med hemmagjord burgare och pomme med chokladpusdding och grädde!
Nu njuter jag bara av känslan av att man blivit lite klokare med åren och att familjen finns! Älskar dem!

Blev så full i skratt i dag på maxi.
Parets först barn och de står på familjeparkeringen som är extra stor! Fast för att få in bebisen så höll de upp andra delen av barnparkeringen oxå! Så i princip 3 platser för att få in bebisen! HA HA! Tänkte jag! Nybörjare ;) hehe näää då! Bara glad att jag får min tredje nu fast jag är inte klokare med barn för det men lite smidigare måste jag erkänna ;) lite fnissig får man väl bli..?

Löööördag!! Weiiii!


Inte överens

"Jag tänker skriva rekomenderad sjukskrivning på dig,vilket jag aldrig vill göra"
Tack då :(
Vill inte sluta jobba! Vill inte ha ont!
Ska bestämma vad kroppen vill efter helgen!!
Sur ledsen arg...


Fredag!!

Datum datum... Vad är det för datum!!!???
Helt yr i skallen!! Dagarna går ihop och dagarna lika så!! Börjar bli som Christian! Får börja äta blå bär :))
Snart dags att bege sig till sjukgymnasten!! Åh vad jag hoppas de kan hjälpa mig... Hoppas hoppas!!
Sen tar vi ett kvällspass på jobbet och sen ledig i dagarna 4!!
C ya!


Vänjer mig aldrig

Ser så så.. Gammal ut haha!!


Fikamys

Har haft en riktigt mysig kväll i den stora staden lkpg med Therese! Vi gick till fräcka fröken! Åhh vad underbart att hitta den även här, blir långt att fara till norpan för en grek ;)
Tiden gick alldeles för fort så snart igen!!

Fick tag i en sjukgymnast idag! Så på fredag hoppas jag de kan hjälpa mig lite.. Börjar känna av när jag kör bil och det är inget bra tecken! Har ju vilat i stort sett hela dagen så tycket ju att jag borde orka lite mer Meeen nej...

Nåväl!

Köpte några goda chokladpraliner till ikväll och ska mysa ner mig till greys anatomi!!

So loooong!!


Gnäll inlägg

Aj Blä tvi och fy!!!
Efter jobbet kunde jag knappt gå :(
Sitter och tycker synd om mig själv nu!
Tog semester helgen pga att jag orkar inte så ledig on-tors och jobbar fre sen ledig till onsdagen!!
Tar ut lite ledigt nu så kanske jag orkar hela vägen!! Meeen hittar ni en Ella någonstans på vägen vet ni ju varför hon ligger där ;))


Lycka är..

Att höra när mammas lilla pojke ringer och berättar att "lastbilen tuta kian"!!! Kian var så glad och lycklig! Han älskar bilar traktorer flygplan... Tok unge!

Haft utbildning idag! God mat trevligt folk och nyttig information.

Dock så känner jag av min foglossning! Jag vill inte! Försöker lägga smärtan åt sidan fast varje steg jag tar känns som jag ska gå av. Stegen stannas av...
Suck för deeeet!!!

Blir sängen tidigt ikväll om jag ska orka en hel dag imorgon!

Kjam!


Blond blev röd blev rosa blev brun blev kaos!

Skulle ju bara rätta till en av de röda slingorna och håret blev rosa!!!!
I ren panik kasta jag i en brun färg! Och en till. Genius!!! Känner mig gammal i brun hårfärg!! Håret är inte glad åt mig! Snörvel! Rakar av mig skiten snart!!

Nåväl


Försöker med en jobbvecka efter denna veckas kaos och ser hur det går!!


Dröm eller verklighet ..?

Drömde att någon sa till mig att hon inte orkade med mig när jag sa att jag varit på sjukhuset.
Att det inte bara kan handla om mig.

Vaknade vid ett igen.

Mer suddigt!

Nu står bullarna i ugnen!
Höhö har bulle i ugnen!


Ibland så

Önskar jag hur jag kunde visa världen folks riktiga jag!
Hur sjuka vissa verkligen är...?

Men de får komma på det själv!

Suck..


Kanelbullens dag!

Mmmm idag blir det bullbak! Med ett glas iskall mjölk.

Börjar återhämta mig iaf. Sovit gott inatt är bara lite slemmig och seg..
Känns som man aldrig kommer bli pigg oavsett hur mycket man sover!

Har sådana intensiva drömmar! Inatt var jag cheetleadare! Hallå! Jag?! Ha ha dog lite när jag vakna!

Om nom nom nu är jag huuuungrig igen! Ska dock vänta på att min prinsessa vaknar!!


Omtumlad

Jag är nog lite chockad. Rädd och fundersam!
Mina värden är ju inte den bästa när jag väntar smått. Så tänkte ringa till vc för att få tid hos dr vilket jag fick, pratade med dem vid 08:10. Tydligen började dem en diskussion. För när klockan var 09:45 hade jag tio missade samtal om fem med. De ringde igen och började fråga om min man fått tag på mig! Jag måste upp till akuten! Min första tanke var ju att Christian hade gjort sig illa. Nej då, visade sig att jag var tvungen att åka upp. De hade inte fått tag på mig så de hade ringt till Christian och ville att han skulle få tag på mig! Så det var ju bara att åka upp och innan jag visste ordet av det så låg jag uppkopplad till maskiner och fått sprutor och en pvk samt 7 rör blod stulet. Fick ligga i två röntgen apparater och få lite radioaktivt ämne i mig.. Förstod ingenting, gör det inte nu heller. Som tur var har jag ingen propp iaf men mina värden är fortfarande dåliga. Har även feber. Christian är sur över att jag åkte till jobbet överhuvudtaget igår. Men vill inte missköta mitt jobb. Älskar att jobba!
Men fick en tankeställare igår, vill verkligen inte riskera liv! Så sjukanmälde mig resten av veckan och ska ta det lungt.. Vila upp mig och bli frisk. Sen ska jag ta det lite lugnare och försöka bara flyta med. Men har mycket på gång nu så...

Men som sagt är fortfarande chockad och skärrad över hur saker kan utvecklas och hur lite man anar hur dagen kan bli!!
Min dag igår var en riktig karusell.

Men den slutar inte där....

Bilen gick ju sönder på US parkering. Nyckeln slutade fungera.. TOPPEN!
Så , som tur är hade ju Christian kommit upp så fick ta tut till tornby och se om de kunde laga bilnykeln vilket de givetvis behövde bilen för. Men de testade byta batteri. Det funkade inte men tog med lite spray för att spraya i nykel hållet till reservnykeln som aldrig blivit andvänd... Efter mycket strålande fungerade äntligen reservnykeln!!
PHU!
Fick hem bilen och nu ska fanskapet in på service så jag får väl pussa Ullared adjö!

Tack till alla fina som tänkte på mig igår och Disney citaten jag fick! Måste va den enda som skrattar på akuten som har högsta prioritet. Nog för att jag börja asgarva när de sätter hjärtlappar på mig och jag tror jag ska dö och skriker CLEAR och börjar skratta... Eller frågar om jag lyser i mörkret efter ha fått lite radioaktivt i mig... Crazy lr chockad..?

Jag ligger i min säng iaf och myser med min familj!!!
Phef..


Denna dagen är ett liv

Och vilket ett så säg!
Är det inte det ena så är det så typiskt!!


Jahopp

Resten av familjen sover,tror jag det när kl inte ens är fem... Har varit vaken sen tre och kunde inte somna om. Gick upp och åt istället och gjorde mig iordning för jobbet. Så nu sitter jag i soffan... Lite små trött är jag och seg efter lr efter pga min förkylning...
Skulle läsa Aftonbladet med förfärades av att alla ska gnälla på allt hela jävla tiden. De sköt en hund för att rädda en person de sköt inte en hund i och struntade i människan... När ska man bli nöjd...? Jävla tjut hela tiden. Och folk sitter som besserwisser bakom datorn och klappar sig själv på axeln... Nää..tråkit..

Idag ska vi se vad farbror dr anser om min hälsa..

Om jag inte hinner somna tills dess...


RSS 2.0