Tack Zandra!

Du vet allt hur du kan kicka igång en ;).
HAr som sagt "glömt" av bloggen lite,har varit så mycket.

Nåväl,Kian,jajemensan,vi får en pojke!Växer och mår bra!"bara" 39 dagar kvar innan BF.Läste ett dagboksinlägg från Lunar (!!!) Där jag hade skrivit 45 dagar innan celine kom,lite roligt att läsa faktiskt.Stod mycket om mina godingar,zandra sara och vicky med!Ibland glömmer jag hur länge ni varit mina vänner!Så glad att vi fortfarande finns i varandras liv!När man går igenom alla gammla inlägg så förstår jag hur mycket posetivt ni infört i mitt liv!Skulle aldrig vilja vara utan er!!!
6 år sen celine kom.Så mycket som har förändrats!Jag har inrett ett barnrum som jag vill ha det och köpt en ny vagn!Kan det bli bättre?Jag får dela livet med dem jag älskar,har underbara vänner som gläds med en!I love my life :)

Så då ska vi se om vi kan få liv i bloggen igen,nu händer det ju så otroligt mycket som man vill dela med sig och hur gör man det bättre än via sin blogg?=)

Som bilder nedanför visar (oh lord zandra,var ju bara menat för dina ögon ;D )Så börjar jag bli stor och tung.Tar ett tag för kroppen att ta sig fram,klickar lite i bäckenet för varje steg man tar,tar jag i för mycket så ligger jag däckad sen.Kom i slutet av mars kära bebis?

Nu hejjar vi på för oss alla!!:D




Gästbloggeri!

Käääänn dig som heeeemma ahhhhahao. Tack o bock för det.

Önskar att jag kunde säga att hon som numera kallar sig för Fru Forsman hade bett mig göra detta gästbloggeri men icke, så populär är inte jag så jag tjata.
Eftersom Elisaberh aldrig är här tänkte jag damma av lite här inne o förse folket med lite bilder ;)
om ja nu kan vill säga...

För att göra hennes lååånga historia kort om vad som har hänt under tiden hon inte skrivit här så;
Hon är jätte gravid, jätte gift o bor i ett jätte fint radhus.
Det är CA 4 v, kvar till Kian tittar ut.. visst har det gått fort?? Jag tycker att hon har varit garvid hur länge som helst samtidigt som jag tycker att det har gått så fort :)
snart är han här med pompa o ståt eller ja... iaf värkar o fostervatten.

Kom på att jag kanske ska säga hej btw, *host* Hej Zandra heter jag o bor i karlstad ca en evighet från linköping. Det är väl oftast jag som är den irriterande upptaget tonen hos ella när ni försöker komma fram *fniss*

Det här var ju faktiskt lite roligt måste jag erkänna trots typ scenskräcken ;)

Ska försöka att bjuda på lite bilder av det jag har på lager.Det börjar synas....f´låt bilden blev åt fel håll men ni ser väl.:DKians räääcer.
sååå det var va köket hade att erbjuda.
ååååå till sist...you and me! <3

//Z

RSS 2.0