not agian...

Förstår inte varför jag går till zigges.Hade delat och sprang dit på rasten.
Slutar jämt med att de klipper håret i ren ilska på mig.jag e nog en jobbig kund.
Men vill ju ha det på ett sätt.
Värsta är att de inte på något vis kan platta mitt hår,den enda som jag nu hädan efter tillåter att ha en plattång i mitt hår är JAG!såg hemskt ut ett par dagar men nu börjar de ge sig..luggen ble nog ok iaf.


kellogs strawberry dark choklate dream e super goda btw..Rekomenderas!

were is tha bacon?

i did the right thing..

I used* to laugh it of
I used* to look the other way
I used* to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same

(The same, the same, I stay the same)

You don't know what you got till you're* missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I use to bide* my time played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made
I use to be around the bush
I rather give my ego another push 
I use to be a fool
There was a foolish game I
Ones I hade it right it was all to late

shame

blir så ledsen,igår satt jag pappa och Celine i vårsolen och myste med kaffe och the.Nu?jaa nu så öser snön ner..NEJ!jag vill ha min sol nu...snälla väder gud.Ge mig vår sol!

nehepp..dax för frukost,har ju fått frukost gäst igen nu...Yeahj...


BTW

JAg är Bäst på dejter...

avslöjar inget för det e en hemlis ;D

Att ett ord kan betyda så lite...

Iblnad behöver man inte mycket,bara tonen på rösten eller ordet man säger.
I detta fall var det en speceill person som stod mig väldigt nära som sa förlåt.det betydde så mycket för mig att jag mår så otroligt bra ikväll. Min bror som även är min bästa vän.utan dig..du vet..allt detta!
Glad för ikväll iaf...


med våfflor i magen en glad casanova och skräp på golvet ska jag nog bara slappa i soffan *fniss*

jag och mitt stora ägg.Söndagen from hell...

joo då,hade ju bokat tvätt tid till fyra så gick ner dit med mina berg av tvätt.Visade sig att det var på lördagen jag så gulligt hade bokat.gick upp med mina berg igen för att baka muffins med flickorna.Sen när vi skulle gå till amrie för att fika så hitta jag inte mina nyklar.Letade överallt då jag kommer på att  jag måste ha tappat dem i tvättstugan.Springer dit,givetvis så är ju tvättstugenykel på den knippan som ligger i tvättstugan..PANIK.Ringde på varenda dörr i ett trapphus så de skulle öppna åt mig..ingen hemma,varför är ignen hemma en söndags eftermiddag för?
Andra trapphuset,score på nästan sissta vångingen.Hej förlåt att jag stöööör...Ella the puppie eyes som har klarat mig ur många konstiga sådana här knipor som att hälla spoalrvätska i glykolhålet..hrmf.Nåväl efter att ha förkalrat allt fick jag hjälp med att öppna till tvättstugan...där...i låset sitter mina nyklar och dinglar.Ella blir högrödd i ansiktet tackar och går...


varför ella?varför?

min pärla är bäst!

den gick igenom besiktningen utan nånting :D.Den e finast.Dock blev den lite mobbad av besiktningsmännen då den rullades in och 3 karlar studsar in i den och rycker i allt och besiktningsmannen kläcker ur sig " förstår inte hur nån över huvudatget får plats i baksätet"..heyyyyy dont mess whit my pearl.Får faktiskt plats med en hel del där bak!!!


Celine har fått en skiva,ducktales.Fick med i en kalle tidning.Såna barnpogram som jag såg när jag var liten,älskade fabror joakim och hans äventyr men sen började jag tänka på språket de andvände,själv är jag jätte noga med vad celine ska se på för barnpogram för i dagens tycker jag de andänvder alldeles för mycket svordommar och onödigt språk samt deras bettende skapar inte en trivsam miljö,men upptäckte att ducktales var inte bättre det.Varöfr allvarligt avrför ska en fyraåring få lära sig idiot via farbror Joakim.Men har även märtk att disenyfilmerna har lite konstigt språk.Skärpning disney!


Mina tankar går ikväll till sara och vickytorian som partar.ledsen att jag inte kunde vara med!next times babies!

Var hos moster idag och fikade,full rulle där då kusin x3 var där med respektive och magar och barn och hundar.Så man är uppväxt där.Alla på en gång ;D

Nehepp

Dax för nånting annat!

have a nice one!

håll tummarna

idag ska jag besikta min pärla!!

Hålltummarna!!


=D

my bacon nanananana ma ma ma myy bacon

har en dusch fluff nu.har aldrig tänkt på varför man ska ha en duschfluff,jag menar handen funka rju lika bra.men sen testade jag den och man blir ju allldeles fluffig av all dusch cream vilket gör det lättare att applicera samt drygare.mycket bra uppfinning och nu rekomenderar jag alla att köpa en dusch fluff.

Nu blev jag super sugen på te och skorpor.

Lagade min pärla idag.eller rättare sagt fick hjälp av calle.thank you!Ska besikta den på fredag,håll tummarna.Pallar inte med en tvåa lr något annat.men min pärla e fin fin :D

Är sååå avvis på frida just nu.hon har gjort hårförlängning,vill med ha..alldeles för dyrt för mig dock men åhhh vad fin hon blev!

Nehep...Ska tvinga bacs att göra skorpor o the åt mig *fniss*

can you keep a secret?

sååå...sitter här,helt ensam en lördag kväll och sett på melodifestivlen.Rätt gick vidare även om mina ögon höll på Måns.
och helt plöstligt börjar mina väggar hoppa då någons pelar musik :S hjälp!
Har haft  några helt underbara dagar.Dagar då allt känns helt underbart.Finns lite folk som försöker dra ner en i ens negativa tänkande ibland men jag orka rinte sitta i deras båtar och paddla motströms bara för att de e nånstans de inte vill vara.

När jag nu sitter i min godis koma och mår bra funderar jag även på träningskort.fniss.
Tess och jag ska iaf gå på promenad imorgon.Söt flicka som alltid lyssnar och kommer med bra råd.myspys.

mmm-hmm

Önskar alla en god natt

kattvalla kl 7 på min lediga dag.

mm nej,race är inget ag vill vakna av.var så uppspelt igår att jag inte kunde somna.Tess bjöd med mig till ett möte med mary kay där vi fick en handbehandling.mina händer är som silke.OCh sen en ansiktbehandling.Ohh my lord.det var så skönt och min hud blev sååå fin :D så mysigt!

Sen är jag ledig idag efter helgen...yeahj ..behövs då jag yrar mycket på en tisdag¨då manäven jobbat helg.framåt småtimmarna på tisdagen fattar man inte mycket,

Och sen efter mycket övervägande kommer jag komma med ett sådant tråkit besked till min söta vän..usch så tråkit allt.Men nyflyttat och så uscha meja


nehepp..jag och celine ska väl ut idag i det fina vädret.hade inte snön varit framme hade det varit perfekta vår vädret...ohh vilken daaaaag vilken underbar dag som vi kaaalllaaaar ellla nottteeeeeeeee

inte så roligt alla gånger

Jag vet,mitt humör går ut över bloggen ibland,inte så skoj men känner att jag bara behöver skriva av mig.känns lite bättre då.
har faktiskt haft en mysig helg på jobbet.har jobbat med de sötaste arbetskamraterna!Varit skönt.celine var med på jobbet ett tag i lördags och hjälpte till.Dennis lärde henne dock koden ut så hon roade sig gott...jag har världens duktigaste flicka :D

snart dax att köra brum brum upp till stockholm...miiih lite nervös e jag dock.hahaha bara åkt till örebro som längst själv och vi vet ju hur det sluta hahaha.Ska nog låna Bacons navigator.

Snart dax att fortsätta jobba.inte ledig en efter jobbet..miuff.onsdag först.känns lite men det e luuuungt.

Hoppas alla får en bra dag!

skepp o hjo

So be it

jag börjar faktiskt bli trött på att alltid ska göra folk tillags hela tiden och så fort jag inte är det så blir det ett jävla liv.Orka rinte springa längre.
Jävla töntar.

Mår rikigt illa just nu.Mmm..Jag vet vad jag vill och det kommer inte bli så.hatar att hela tiden srping aom.hatart hatart hatart.trött på fönedring.trött på känslor trött på allt.
Vill d ha de så så får det bli så.jag orkar itne mer...no more suprises,no more...inget tillbaka...fine!!


jaa jag e bitter och sur och irreterad.och JA känn dig träffad...


äsch vad tjännar det till..inte jag endå.
kommer alltid vara den jag e.kommer alltid att göra saker för dig.
hmm...kanske dax för badet nu som jag så länge tänkt på..

min ångest över saker e tillbaka.hjälp...

faller

så,var ett tag sen.Känns som tiden sprungit iväg.har den ju oxå på ett sätt.var ju ute och åkte tut tut båt.Natten hade jag jätte skoj,dansa dansa dansa med ann.dagen efter är ett minne blott.
var super god mat.ohhh den toast skagen..gahh jag dör!Sååå good!allt var verkligen super gott!

Sen har christian flyttat till sin tvåa.vet inte vad jag ska säga om allt.känns så tung på något sätt.svårt.känns som jag tappar huvudet hela tiden vet ingenting ibland,sen vissa stunder är allt jätte klart!

sen vissa människor,känns som man inte kan göra något annat än att skratta.its not the end of the world.Tag ansvar.wtf.


miuff


my door is open

RSS 2.0